Document legal
Ștergerea contului și a datelor
Ultima actualizare: 26 august 2026
Această pagină descrie cum vă puteți șterge contul din aplicația
Chatty Architect (identificator:
com.chatty.architect) și ce se întâmplă cu datele dumneavoastră.
Din aplicație — recomandat
- Deschideți aplicația și autentificați-vă.
- Apăsați pictograma de setări din colțul din dreapta sus.
- Alegeți „Ștergere cont”.
- Scrieți cuvântul ȘTERGE în casetă pentru a confirma, apoi apăsați „Șterge definitiv”.
Ștergerea se aplică imediat. Nu există pas de confirmare prin e-mail și operațiunea nu poate fi anulată.
Prin e-mail — dacă nu vă mai puteți autentifica
Scrieți-ne la contact@infodrop.ro de pe adresa de e-mail cu care este înregistrat contul, cu subiectul „Ștergere cont”. Ștergem contul în cel mult 30 de zile și vă confirmăm în scris.
Ce se șterge
Odată cu contul dispar definitiv:
- contul de autentificare și adresa de e-mail;
- transcrierea completă a interviului;
- dosarul de proiect și rezumatul pe întrebări;
- toate planurile de casă generate;
- contoarele tehnice de utilizare asociate contului.
Fotografiile atașate în timpul interviului sunt păstrate doar în memoria privată a telefonului, deci dispar la dezinstalarea aplicației. Nu se află pe serverele noastre.
Dacă sunteți arhitect: ștergerea contului dumneavoastră elimină și setul propriu de întrebări. Conturile clienților rămân active — nu sunt șterse odată cu al dumneavoastră — dar nu vor mai fi asociate cu dumneavoastră și vor primi în continuare chestionarul standard. Dacă doriți ștergerea și a conturilor de client, fiecare client trebuie să își șteargă propriul cont, sau ne puteți scrie.
Perioada de păstrare
Datele sunt eliminate din baza de date în momentul ștergerii. Copiile de siguranță ale bazei de date, care se rotesc automat, sunt suprascrise în cel mult 30 de zile; după acest interval nu mai există nicio copie.